четвер, 24 листопада 2016 р.

Засідання щорічного міського дискусійного клубу «Діалог»

24 листопада в Криворізькій Центрально-Міськіій гімназії проходило засідання щорічного міського дискусійного клубу «Діалог», інтелектуального конкурсу для учнів 8-11 класів. Цього року обговоренню підлягала актуальна в наш час тема: «Соціальні мережі в житті молоді: «за» та «проти». Висловити свої думки та погляди учасники могли в межах відповідних секцій: історії, правознавства, соціально-економічної політики та євроінтеграції.


В інтелектуальному конкурсі приймали участь 122 учня із 39 шкіл міста. Нашу школу представляла команда старшокласників :
  • Пестерева Анна, 10 клас (секція правознавства); 
  • Пилипчук Аліна, 10 клас (секція євроінтеграції); 
  • Салогуб Максим, 9 клас (секція соціально-економічної політики) 
  • Горельський Владислав, 9 клас (секція історії).


Наші учні були активними в дискусіях, гідно відстоювали свою думку, демонстрували обізнаність і знання з теми обговорення. Салогуба Максима та Горельського Владислава нагороджено грамотами за активну громадську позицію. Своїми враженнями щодо участі в міському інтелектуальному змаганні учні ділилися з керівником команди , адже сьогодні вони мали нагоду відчути себе справжніми дипломатами, соціологами та юристами, а також отримали досвід спілкування в діловому стилі . 

Немає коментарів:

Дописати коментар